totalitarisme urbanístic ERC

El totalitarisme urbanístic a Banyoles

 
Quan el bosc no ens deixa veure els arbres
dona llum sobre el baix nivell democràtic i cultural, la prepotència i abús reiterat de l'alcalde de Banyoles, Pere Bosch en temes urbanístics i mediambientals, segurament en trobariem d'altres.
Només cal repasar l'hemeroteca per adonar-nos-en dels continuats conflictes que genera la política urbanística d'ERC a Banyoles.
A Banyoles la política s'ha reduit al totxo, a no tenir en compte els veïns i a un extermini massiu d'arbres per formigó.
El control dels mitjans permet a ERC Banyoles simular alló que no existeix i crear política ficció, del tot allunyada de les autèntiques necessitats dels ciutadans. La tala de 28 arbres centenaris, l'extermini d'una part del bosc de ribera a l'estany, la discriminació dels banyolins en les obres -uns paguen i altres no- com a mitjà populista per recaptar vots, la destrucció irreversible d'un tram del rec major, les queixes d'un sector de la població contra els plans urbanístics a Can Puig, el carrer Mn. Jacint Verdaguer, el nyap de la reforma de la plaça Major...

Entrar a l'exposició